Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 351 | Λίπη(g) 20 | Υδατάνθρακες(g) 14 | Πρωτεΐνη(g) 29
4 Μερίδες
1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι,
ψιλοκομμένο
3 κ.σ. πράσινη πάστα κάρυ
400ml κουτί καρύδας
γάλα
600 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού
(πχ. μπακαλιάρος)
2 κούπες (360 γρ.) κατεψυγμένα λαχανικά
ανακατεύουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα κάρυ και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 1 λεπτό ακόμη.
2. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε το ψάρι και τα κατεψυγμένα λαχανικά. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια και να ζεσταθούν τα λαχανικά. Σερβίρουμε αμέσως.