Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 351 | Λίπη(g) 20 | Υδατάνθρακες(g) 14 | Πρωτεΐνη(g) 29

 

4 Μερίδες

1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι,
ψιλοκομμένο
3 κ.σ. πράσινη πάστα κάρυ
1 x 14 oz. (400ml) κουτί καρύδας
γάλα
1,3 λίβρες (600 γρ.) φιλέτα λευκού ψαριού
(όπως ο μπακαλιάρος), χοντροκομμένα
2 κούπες. (360 g) κατεψυγμένα λαχανικά
ανακατεύουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για 1 λεπτό ακόμη.

2. Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε το ψάρι και τα κατεψυγμένα λαχανικά. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια και να ζεσταθούν τα λαχανικά. Σερβίρετε αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.