Κάρυ Ψαριού

Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 351 | Λίπη(g) 20 | Υδατάνθρακες(g) 14 | Πρωτεΐνη(g) 29

 

4 Μερίδες

1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι,
ψιλοκομμένο
3 κ.σ. πράσινη πάστα κάρυ
400ml κουτί καρύδας
γάλα
600 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού
(πχ. μπακαλιάρος)
2 κούπες (360 γρ.) κατεψυγμένα λαχανικά
ανακατεύουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα κάρυ και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 1 λεπτό ακόμη.

2. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε το ψάρι και τα κατεψυγμένα λαχανικά. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια και να ζεσταθούν τα λαχανικά. Σερβίρουμε αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.