Υλικά για τα Σου:
• 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. χωρίς γλουτένη
• 150 γρ. νερό
• 2 πρέζες αλάτι
• 50 γρ. βούτυρο
• 3 μεγάλα αυγά
• Παγωτό για τη γέμιση (με γάλα ή vegan)

Υλικά για την κρέμα σοκολάτας:
• 200 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα

Και αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να έχεις την τέλεια κρέμα σοκολάτας → Σε μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, βάζουμε από πάνω ένα μπολ. Φροντίζουμε το μπολ να είναι πολύ καθαρό και να μην έχει ίχνος νερού για να μην κόψει η σοκολάτα. Προσοχή δεν πρέπει το μπολ να ακουμπάει στο νερό.

Στην συνέχεια, κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη ρίχνουμε μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ ( χρησιμοποιούμε πάντα μαρίζ για να μη δημιουργηθούν φουσκάλες). Σε αυτό το σημείο προσέχουμε να μην πέσει νερό στη σοκολάτα.

Όταν έχει σχεδόν λιώσει η σοκολάτα, αφαιρούμε από τη φωτιά, αφήνουμε το μπολ πάνω σε μια πετσέτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και τα τελευταία κομμάτια. Μεταφέρουμε σε ένα άλλο μπολ και η λιωμένη σοκολάτα και είναι έτοιμη!

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα το νερό, το αλάτι και το βούτυρο και το αφήνουμε να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά. Μόλις βράσει αποσύρουμε.

Προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Το ξαναβάζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό, πάντα ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γίνει απαλό και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε τη ζύμη να κρυώσει για 5′. Εάν έχουμε μίξερ δουλεύουμε τη ζύμη εκεί αλλιώς θα τη δουλέψουμε στο χέρι.

Ρίχνουμε 1 αυγό ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις ώστε να απορροφηθεί από τη ζύμη και να μη φαίνεται. Συνεχίζουμε με το ίδιο τρόπο προσθέτοντας και τα επόμενα αυγά. Κάθε φορά πρέπει να έχει απορροφηθεί από τη ζύμη το προηγούμενο αυγό πριν ρίξουμε το επόμενο. Ανακατεύουμε το μείγμα με την ξύλινη κουτάλα μέχρι να γυαλίσει (φαίνεται μαλακό και κολλάει ελαφρώς η ζύμη).

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. Βουτυρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου. Τα κόβουμε στη λαμαρίνα. Ψήνουμε στον αέρα για 10΄. Χαμηλώνουμε στους 160 C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 30΄.