Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 115| Λίπη(g) 6 | Υδατάνθρακες(g) 11 | Πρωτεΐνη(g) 5
24 Μερίδες
2 φλ. (180γρ.) βρώμη
1 φλιτζάνι ταχίνι
4 κ.σ. μέλι
2 κουταλιές (64 γρ.) πρωτεΐνη βανίλιας
2 κ.σ. κομματάκια σοκολάτας
Οδηγίες Παρασκευής
1. Βάζουμε τη βρώμη, το ταχίνι, το μέλι, τη πρωτεΐνη και τα κομματάκια σοκολάτας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε να ενωθούν για να σχηματιστεί μια ζύμη.
2. Μόλις ενωθούν, χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο κουτάλι και σχηματίζουμε μπαλάκια.
3. Φυλάσσεται σε σκεπασμένο δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες. Εναλλακτικά, τοποθετούμε σε ένα δοχείο και καταψύχουμε για έως και 3 μήνες.