Ετοιμασία 4 λεπτά | Μαγείρεμα 4-6 ώρες | Kcal 177 | Λίπη(g) 3 | Υδατάνθρακες(g) 10 | Πρωτεΐνη(g) 27
6 Μερίδες
680γρ. στήθος κοτόπουλου
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
450γρ. σάλσα
χυμό από 1 λάιμ
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Προσθέστε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τη σάλτσα και αλάτι σε ένα αργός μάγειρας. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
2. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 ώρες ή σε χαμηλή φωτιά ρυθμίζουμε για 6 ώρες, μέχρι το κοτόπουλο και τα λαχανικά είναι τρυφερά.
3. Μόλις ψηθεί, αφαιρούμε το κοτόπουλο και το τοποθετούμε σε επιφάνεια κοπής. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, με δύο πιρούνια και τοποθέτουμε ξανά στη κουζίνα. Προσθέτουμε το χυμό λάιμ και ανακατεύουμε όλα καλά να ενωθούν.
4. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.