Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 30 λεπτά | Kcal 136 | Λίπη(g) 8 | Υδατάνθρακες(g) 15 | Πρωτεΐνη(g) 3

 

16 Μερίδες

160γρ βρώμη
115 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
1 κ.γ. κανέλα
4 κ.σ. Βουτυρο Αμυγδαλου
½ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
αλάτι

 

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους  160°C και στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί.

2. Ανακατεύουμε τη βρώμη, τα καρύδια και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι.

3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο αμυγδάλου και το σιρόπι σφενδάμου, ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά και να κολλήσουν.

4. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από το ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά στο μεσαίο ράφι του φούρνου. Βγάζουμε το ταψί, ανακατεύουμε το μείγμα να σπάσει λίγο και ξαναβάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για 10-12 ακόμα λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

5. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το τοποθετούμε σε μία σχάρα για να κρυώσει.

Μόλις κρυώσει αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο για έως και μία εβδομάδα.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.