Υλικά:

  • Ένα μπιφτέκι
  • Μια πίτα από σουβλάκι, κατά προτίμηση ολικής άλεσης
  • Τέσσερις φέτες ντομάτας
  • Δύο κουταλιές της σούπας άπαχο γιαούρτι τύπου στραγγιστό
  • Μία κουταλιά της σούπας πίκλα, φρέσκο ή ξερό κρεμμύδι και δυόσμο που τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου. Στρώνουμε πάνω στην πίτα το γιαούρτι. Απλώνουμε από πάνω τις φέτες ντομάτας. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το μπιφτέκι και το απλώνουμε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε λίγη ρίγανη και ελάχιστο αλάτι. Βάζουμε την πίτα σε ένα ταψάκι που το τοποθετούμε στο κέντρο του φούρνου και σε 5–10 λεπτά είναι έτοιμο ένα κεμπάπ από το πουθενά.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.