Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 7 λεπτά | Kcal 375 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 37 | Πρωτεΐνη(g) 19
2 Μερίδες
2 φλιτζάνια (480 ml.) γάλα αμυγδάλου χ.ζ
80 γρ. βρώμη
25 γρ. πρωτεΐνη της αρεσκείας υσο
1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
30 γρ καρύδια, ψιλοκομμένα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου να βράσει. Ανακατεύουμε τη βρώμη και τη μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Βγάζουμε την κατσαρόλα τη φωτιά και ανακατεύουμε τη σκόνη πρωτεΐνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
2. Μοιράζουμε τον χυλό προσθέτοντας τη μπανάνα και τα καρύδια σε φέτες.