Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 7 λεπτά | Kcal 375 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 37 | Πρωτεΐνη(g) 19
2 Μερίδες
2 φλιτζάνια (480 ml) γάλα αμυγδάλου,
1 φλιτζάνι (80 g) βρώμη
1 μεζούρα (25 γρ.) ορός γάλακτος βανίλιας
1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
¼ φλιτζάνι (30 g) καρύδια, ψιλοκομμένα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου να βράσει. Ανακατέψτε τη βρώμη και τη μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5-7 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Βγάλε την κατσαρόλα τη φωτιά και ανακατεύουμε τη σκόνη πρωτεΐνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
2. Μοιράζουμε τον χυλό σε 2 μπολ σερβιρίσματος και από πάνω βάζουμε την μπανάνα και τα καρύδια σε φέτες. Σερβίρισμα αμέσως.