Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 7 λεπτά | Kcal 375 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 37 | Πρωτεΐνη(g) 19

 

2 Μερίδες

2 φλιτζάνια (480 ml) γάλα αμυγδάλου,
1 φλιτζάνι (80 g) βρώμη
1 μεζούρα (25 γρ.) ορός γάλακτος βανίλιας
1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
¼ φλιτζάνι (30 g) καρύδια, ψιλοκομμένα

 

 

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου να βράσει. Ανακατέψτε τη βρώμη και τη μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5-7 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Βγάλε την κατσαρόλα τη φωτιά και ανακατεύουμε τη σκόνη πρωτεΐνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.

2. Μοιράζουμε τον χυλό σε 2 μπολ σερβιρίσματος και από πάνω βάζουμε την μπανάνα και τα καρύδια σε φέτες. Σερβίρισμα αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.