Υλικά:

  • 2 φλιτζάνια λιωμένη σοκολάτα της αρεσκείας σας
  • • 1 ½ φλιτζάνι διάφοροι ξηροί καρποί, όπως φουντούκια, αμύγδαλα και κάσιους, καθώς και άλλα για γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Βήμα 1 Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα με αλουμινόχαρτο. Συνδυάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς σε ένα μεσαίο μπολ. Ξύνουμε το μείγμα πάνω στο αλουμινόχαρτο και το  απλώνουμε σε ένα ορθογώνιο περίπου.  Πασπαλίζουμε με επιπλέον ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, αν θέλουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει, περίπου 20 λεπτά.

Βήμα 2 Μεταφέρουμε το μείγμα με το αλουμινόχαρτο σε ένα ξύλο κοπής. Χρησιμοποιούμε ένα κοφτερό μαχαίρι για να το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.