Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 50 λεπτά | Kcal 281 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 23 | Πρωτεΐνη(g) 23

 

 

4 Μερίδες

4 πιπεριές
400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
400 γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένο
ντομάτες
1 φλιτζάνι (160 γρ.) μαγειρεμένο ρύζι
2 κ.σ. Μεξικάνικο μείγμα μπαχαρικών

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε το κιμά για 5-7 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το ρύζι και αφήνουμε να βράσει, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε απαλά, σκεπασμένο, για περίπου 6-8 λεπτά.

2. Κόβουμε τις κορυφές από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους από μέσα. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και γεμίζουμε τις πιπεριές με το κιμά.

3. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.