Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 50 λεπτά | Kcal 281 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 23 | Πρωτεΐνη(g) 23

 

 

4 Μερίδες

4 πιπεριές
14 ουγκιές. (400 γρ.) άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 x 14 oz. (400 γρ.) κονσέρβα ψιλοκομμένο
ντομάτες
1 φλιτζάνι (160 g) μαγειρεμένο ρύζι
2 κ.σ. Μεξικάνικο μείγμα μπαχαρικών

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 375°F (190°C). Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε το μοσχάρι για 5-7 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το ρύζι και αφήνουμε να βράσει, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε απαλά, σκεπασμένο, για περίπου 6-8 λεπτά.

2. Εν τω μεταξύ, κόβουμε τις κορυφές από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους από μέσα. Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα ταψί και γεμίστε τις πιπεριές με το μείγμα του βοείου κρέατος.

3. Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.