Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 50 λεπτά | Kcal 281 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 23 | Πρωτεΐνη(g) 23
4 Μερίδες
4 πιπεριές
400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
400 γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένο
ντομάτες
1 φλιτζάνι (160 γρ.) μαγειρεμένο ρύζι
2 κ.σ. Μεξικάνικο μείγμα μπαχαρικών
Οδηγίες Παρασκευής
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε το κιμά για 5-7 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το ρύζι και αφήνουμε να βράσει, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε απαλά, σκεπασμένο, για περίπου 6-8 λεπτά.
2. Κόβουμε τις κορυφές από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους από μέσα. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και γεμίζουμε τις πιπεριές με το κιμά.
3. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.