Μηλόπιτα

Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 40 λεπτά | Kcal 227 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 36 | Πρωτεΐνη(g) 2

 

12 Μερίδες

2 φλιτζάνια (250 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ. μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι (180 γρ.) ζάχαρη καρύδας
1 αυγό
2 μήλα καθαρισμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα
σε τσοκ
½ φλιτζάνι λάδι καρύδας, λιωμένο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους  180°C. Χρειαζόμαστε ένα ταψί 20 εκ. με στρωμένο χαρτί ψησίματος.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αυγό και το λιωμένο λάδι καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν.

3. Έπειτα προσθέτουμε τα μήλα και χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ενσωματώνουμε τα υλικά.

4. Τοποθετούμε τα υλικά στη στρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 35-40 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αποθηκεύουμε αυτό το κέικ σε αεροστεγές δοχείο.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.