Ετοιμασία 15 λεπτά | Ψύξη 1 ώρα | Kcal 59 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15

 

 

20 Μερίδες

10 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
90 γρ. βρώμη

35 γρ. cranberries, αποξηραμένα
35 γρ. αμύγδαλα
4 κ.σ. Βούτυρο Αμυγδαλου

 

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Βάζουμε τους χουρμάδες σε ένα μίξερ αφού τους έχουμε μουλιάσει και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα. Προσθέτουμε τη βρώμη , τα αποξηραμένα cranberries, τα αμύγδαλα και το βούτυρο αμυγδάλου και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά.

2. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια, σχηματίζουμε το μίγμα σε μικρές μπάλες. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να δέσουν τα υλικά. Φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.