Ετοιμασία 15 λεπτά | Ψύξη 1 ώρα | Kcal 59 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15

 

 

20 Μερίδες

10 χουρμάδες Medjool, χωρίς κουκούτσι
1 φλιτζάνι (90 g) τυλιγμένη βρώμη
¼ φλιτζάνι (35 g) cranberries, αποξηραμένα
¼ φλιτζάνι (35 g) αμύγδαλα
4 κ.σ. Βουτυρο Αμυγδαλου

 

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Βάλτε τους χουρμάδες σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε τα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα. Προσθέστε τη βρώμη σε ρολό, τα αποξηραμένα cranberries, τα αμύγδαλα και το βούτυρο αμυγδάλου και χτυπήστε τα μέχρι να ενωθούν καλά.

2. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια, τυλίγουμε κουταλιές της σούπας από το μείγμα σε μπαλάκια. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να δέσει. Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.