Ετοιμασία 15 λεπτά | Ψύξη 1 ώρα | Kcal 59 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15
20 Μερίδες
10 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
90 γρ. βρώμη
35 γρ. cranberries, αποξηραμένα
35 γρ. αμύγδαλα
4 κ.σ. Βούτυρο Αμυγδαλου
Οδηγίες Παρασκευής
1. Βάζουμε τους χουρμάδες σε ένα μίξερ αφού τους έχουμε μουλιάσει και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα. Προσθέτουμε τη βρώμη , τα αποξηραμένα cranberries, τα αμύγδαλα και το βούτυρο αμυγδάλου και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά.
2. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια, σχηματίζουμε το μίγμα σε μικρές μπάλες. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να δέσουν τα υλικά. Φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες.