Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 357 | Λίπη(g) 15 | Υδατάνθρακες(g) 44 | Πρωτεΐνη(g) 14
2 Μερίδες
2 φέτες ψωμί, φρυγανισμένο
1 φλιτζάνι (165 γρ.) ρεβίθια, στραγγισμένα
1 κ.γ. ταχίνι
½ φλιτζάνι (75 g) ντοματίνια,
σε τέταρτο
1 κ.γ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κουτ. μηλόξυδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Φρυγανίστε το ψωμί και από τις δύο πλευρές.
2. Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μικρό μπολ με το ξύδι και το ταχίνι. Πολτοποιούμε με ένα πιρούνι και αλατοπιπερώνουμε.
3. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Απλώνουμε το μείγμα με τα ρεβίθια πάνω από το φρυγανισμένο ψωμί. Περιχύνουμε με τις ντομάτες και σερβίρουμε αμέσως