4 Μερίδες

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 φλιτζάνια (200g) μανιτάρια
8 αυγά
7 ουγκιές. (200 γρ.) τυρί μπρι, κομμένο σε φέτες
1 κ.γ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, αλειμμένο με λίγο λάδι. Κόψτε τα μανιτάρια σε φέτες και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 5-7 λεπτά. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
2. Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, αλειμμένο με μικρή ποσότητα λαδιού. Χτυπάμε τα αυγά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με ¼ φλιτζάνι (60 ml) κρύο νερό. Αλατοπιπερώνουμε καλά.
3. Ρίχνουμε στο τηγάνι το τέταρτο των αυγών και ψήνουμε την ομελέτα. Συμπληρώστε το ένα τέταρτο από τα μανιτάρια που έχετε ετοιμάσει νωρίτερα και το τέταρτο του μπρι. Μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος και από πάνω μια χούφτα ρόκα. Σερβίρετε αμέσως.
4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με τα υπόλοιπα αυγά, τα μανιτάρια, το μπρι και τη ρόκα για να φτιάξετε άλλες 4 ομελέτες.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.