Υπηρεσία "Online Διαιτολόγος"

Με τη νέα υπηρεσία “online διαιτολόγος” μπορείς και εσύ να αποκτήσεις το δικό σου, εξατομικευμένο διαιτολόγιο από την άνεση του σπιτιού σου.

Αυγή Ντάγγα

Διαιτολόγος | Διατροφολόγος

Καλώς ήρθες στην προσωπική μου Ιστοσελίδα! Ονομάζομαι Αυγή Ντάγγα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη της Πρέβεζας όπου και διατηρώ το προσωπικό μου γραφείο. Σπούδασα Διαιτολογία – Διατροφολογία στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ίδρυμα Κρήτης, στο παράρτημα Σητείας. Η πρακτική μου πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ (Αθήνα), όπου και είδα την επιστήμη μου στην πράξη και αγάπησα ακόμη περισσότερο το επάγγελμά μου.

Περισσότερα

Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσους έχουν απογοητευτεί από τις δίαιτες στο παρελθόν, να αλλάξουν τη σχέση τους με το φαγητό καθοδηγώντας τους στο κομμάτι της ενασχόλησης με τη διατροφή και την εικόνα του σώματος τους. Μαθαίνουμε πώς να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά του φαγητού, πώς να ανταποκρινόμαστε στα σημάδια της πείνας και του κορεσμού, πώς να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το φαγητό και πώς να πούμε αντίο στις δίαιτες μια για πάντα. Σπάμε τον κύκλο δίαιτα – κρεπάλη- ενοχές ώστε να μην εξαντλούμε όλη την πνευματική ενέργεια που ξοδεύουμε στο να σκεφτόμαστε το φαγητό και το σώμα μας και να αξιοποιήσετε τον χρόνο αυτό κάπου αλλού. Θα σε βοηθήσω να αναπτύξεις μακροπρόθεσμες και βιώσιμες συμπεριφορές απέναντι στο φαγητό και την άσκηση χωρίς να νιώθεις στέρηση και πίεση.

Συχνές Ερωτήσεις

Διάβασε παρακάτω κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που αφορούν την υπηρεσία “online διαιτολόγος”.

Μπορεί η υπηρεσία "online διαιτολόγος" να αντικαταστήσει την επίσκεψη σε ένα διαιτολογικό γραφείο;

Πλέον, η διαιτολογική παρέμβαση μπορεί να γίνει εύκολα εξ’ αποστάσεως, χωρίς να διαφέρει πολύ από την επίσκεψη σε κάποιο γραφείο. Επίσης, με την νέα πλατφόρμα διαχείρισης που διαθέτω (η οποία μπορεί να συνδεθεί με εφαρμογή στο κινητό σου) μπορώ εξ’ αποστάσεως να παρακολουθώ τις διατροφικές σου συνήθειες και να σε συμβουλεύω για το πως μπορείς να τις βελτιώσεις.

Με ποιο τρόπο πραγματοποιούνται οι συνεδρίες και πώς θα λάβω το διαιτολόγιο μου;

Όλα τα στάδια των συνεδριών πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου (skype, messenger, whatsup, viber), με ανταλλαγή email ή/και τηλεφωνικά. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σου, όπως επίσης και άλλο ενημερωτικό υλικό θα παρέχεται από την ειδική πλατφόρμα διαχείρισης του γραφείου μου.

Ποια θα είναι τα πρώτα βήματα;

Στην πρώτη μας online συνεδρία θα συζητήσουμε μαζί για το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό σου, θα λύσω τυχόν απορίες και θα σου εξηγήσω πως θα γίνονται οι μετρήσεις. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι: ηλεκτρονική ζυγαριά και μια απλή μεζούρα.

Τι άλλο περιλαμβάνεται;

Θα λάβεις ενημερωτικό υλικό, συνταγές και ειδικές συστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω στην ανάπτυξη ενός ευφάνταστου, σωστού και εύκολου τρόπου διατροφής, ώστε να υιοθετήσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με το φαγητό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Σε ενδιαφέρει η υπηρεσία μου online διαιτολόγος; Θα χαρώ πολύ να συζητήσω μαζί σου κάθε λεπτομέρεια! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.