Ετοιμασία 10 λεπτά | Ψύξη 90 λεπτά | Kcal 243 | Λίπη(g) 4 | Υδατάνθρακες(g) 26 | Πρωτεΐνη(g) 28
2 Μερίδες
145 γρ. τυρί κότατζ
1 μπανάνα
½ φλ. πρωτεΐνη
4 κ.σ.αποξηραμένα βατόμουρα
¼ φλ.(75 γρ.) βατόμουρα φρέσκα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Τοποθετήστε το τυρί κότατζ, την μπανάνα και τη πρωτεΐνη σε έναν μίξερ και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
2. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο και ανακατέψτε τα αποξηραμένα μούρα. Σκεπάζετε με ένα καπάκι και παγώνετε για 45 λεπτά, στη συνέχεια βγάζετε από την κατάψυξη και ανακατεύετε ξανά. Επιστρέψτε το δοχείο στην κατάψυξη και αφήστε το για άλλα 45 λεπτά.
3. Βγάζετε το πιάτο από την κατάψυξη, ανακατεύετε ξανά και σερβίρετε με φρέσκα μούρα.