Υλικά:
• 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
• 2 αυγά
• 1 ασπράδι αυγού
• 2 φρούτα ή 1 μπανάνα
• 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
• 1 1/2 φλιτζάνι βρώμης
• 2 κ.γλ. baking powder
• 1/4 κ.γλ. αλάτι
• 1 κ.γλ. βανίλια προαιρετικά

Ιδέες σερβιρίσματος:
• Φρέσκα βερίκοκα
• Σιρόπι σφενδάμου
• Κομμάτια σοκολάτας
• Φιλέ αμυγδάλου
• Φέτες φρούτων

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου, τα αυγά, το ασπράδι, τα βερίκοκα/μπανάνα, το σιρόπι σφενδάμου, τη βανίλια (προαιρετικά), τη βρώμη, το baking powder και το αλάτι.
2. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί λίγο βάζουμε το λάδι στο τηγάνι. Ρίχνουμε το μείγμα με μια κουτάλα.
4. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά από τη μία πλευρά και αναποδογυρίζουμε για ακόμη 1-2 λεπτά.
5. Περιχύστε με σιρόπι σφενδάμου και προσθέτουμε τις γαρνιτούρες της επιλογής σας.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.