Ετοιμασία 5 λεπτά | Ψύξη 6 ώρες | Kcal 240 | Λίπη(g) 12 | Υδατάνθρακες(g) 31 | Πρωτεΐνη(g) 4

 

 

4 Μερίδες

⅓ φλιτζάνι (70γρ.) λευκοί σπόροι chia
400ml. κονσέρβα γάλα καρύδας

¼ φλιτζάνι (60 ml.) σιρόπι σφενδάμου
2 μανταρίνια ψιλοκομμένα
2 ακτινίδια, καθαρισμένα, ψιλοκομμένα

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Τοποθετούμε μαζί τους σπόρους chia, το γάλα καρύδας και 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου σε ένα μεσαίο μπολ.

2. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες ή μέχρι να πήξει το μείγμα.

3. Βάζουμε μαζί τα μανταρίνια και τα ακτινίδια. Προσθέστε το υπόλοιπο σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύουε εως ότου ενωθούν. Αφήνουμε αυτό το μπολ στο ψυγείο μέχρι να πήξει η πουτίγκα μας.

4. Μοιράζουμε την πουτίγκα σε 4 μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος. Περιχύνουμε με το μείγμα φρούτων και σερβίρουμε αμέσως.

5. Εναλλακτικά, η πουτίγκα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο έως και 5 ημέρες. Απλά προσθέστε τα φρέσκα φρούτα όταν είστε έτοιμοι να φάτε.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.