Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 399 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15
4 Μερίδες
400 ml γάλα καρύδας
2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ
2 κεφαλές μπρόκολου, μπουκετάκια
400 γρ.ρεβίθια (ή μια κονσέρβα), ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 κ.γ. corn flour
1 κ.γ. λάδι καρύδας
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το μπρόκολο για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα κάρυ και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Τώρα προσθέτουμε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε για 5-8 λεπτά.
2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν, αφήνουμε να σιγοβράσουν.
3. Ανακατεύουμε το corn flour με 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι, σιγοβράζουμε για περίπου ένα λεπτό, μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν το σερβίρουμε.