Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 399 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15

 

4 Μερίδες

1 x 14 φλ. ουγκιά. (400 ml) κουτί
γάλα καρύδας
2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ
2 κεφαλές μπρόκολου, μπουκετάκια
1 x 14 oz. (400 γρ.) κουτί
ρεβίθια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 κ.γ. άμυλο καλαμποκιού
1 κ.γ. λάδι καρύδας

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρετε το μπρόκολο για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για άλλα 2 λεπτά. Τώρα προσθέστε το γάλα καρύδας και σιγοβράστε απαλά για 5-8 λεπτά.

2. Στη συνέχεια, προσθέστε τα ρεβίθια και ανακατέψτε καλά να ενωθούν, αφήστε να σιγοβράσουν.

3. Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού με 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι, σιγοβράζουμε για περίπου ένα λεπτό, μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν το σερβίρουμε.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.