Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 399 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 43 | Πρωτεΐνη(g) 15

 

4 Μερίδες

400 ml γάλα καρύδας
2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ
2 κεφαλές μπρόκολου, μπουκετάκια
400 γρ.ρεβίθια (ή μια κονσέρβα), ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 κ.γ. corn flour
1 κ.γ. λάδι καρύδας

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το μπρόκολο για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα κάρυ και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Τώρα προσθέτουμε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε για 5-8 λεπτά.

2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν, αφήνουμε να σιγοβράσουν.

3. Ανακατεύουμε το corn flour με 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι, σιγοβράζουμε για περίπου ένα λεπτό, μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν το σερβίρουμε.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.