Υλικά για 4:

  • 500γρ ρεβίθια
  • 1 κιλό σπανάκι
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Φέτα

 Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια σε νερό για 8 ώρες. Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε καλά. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ρεβίθια για 45’ περίπου. Προσθέτουμε το λάδι και αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 20 λεπτά. Ζεματίζουμε το σπανάκι και στρώνουμε ολόκληρα τα φύλλα του σε μια κατσαρόλα.

Στραγγίζουμε τα ρεβίθια κρατώντας το ζουμί τους και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το σπανάκι. Προσθέτουμε το ζωμό των ρεβιθιών και τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμα 30 λεπτά.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη φέτα.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.