Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 308 | Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 22 | Πρωτεΐνη(g) 16
4 Μερίδες
1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
400 γρ. κουτάκια ψιλοκομμένα
ντομάτες
4 αυγά
¼ φλ. φύλλα μαϊντανού,
ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το λάδι ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω από μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, ανακατεύοντας συνεχώς, και μαγειρεύουμε, για 5 λεπτά ή μέχρι το κρεμμύδι και η πιπεριά να έχουν μαλακώσει.
2. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας για ένα άλλα 5 λεπτά.
3. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να κάνετε 4 μεγάλες τρύπες στην σως ντομάτας και μετά σπάστε ένα αυγό σε κάθε τρύπα. Μειώνω τη φωτιά στο χαμηλό και μισοσκεπάστε το τηγάνι με ένα καπάκι. Μαγειρέψτε για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.