Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 308 | Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 22 | Πρωτεΐνη(g) 16
4 Μερίδες
1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
400 γρ. κουτάκια ψιλοκομμένες ντομάτες
4 αυγά
φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
1 κ.γ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το λάδι ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω από μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, ανακατεύοντας συνεχώς, και μαγειρεύουμε, για 5 λεπτά ή μέχρι το κρεμμύδι και η πιπεριά να έχουν μαλακώσει.
2. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας για ένα άλλα 5 λεπτά.
3. Χρησιμοποιολυμε ένα κουτάλι για να κάνουμε 4 μεγάλες τρύπες στην σως ντομάτας και μετά σπάμε ένα αυγό σε κάθε τρύπα. Μειώνουμε τη φωτιά στο χαμηλό και μισοσκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.