Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 395 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 38 | Πρωτεΐνη(g) 16
4 Μερίδες
2 φλιτζάνια (370 γρ.) μαγειρεμένη κινόα
7 ουγκιές. (200 γρ.) τυρί φέτα, σε κύβους
2 μέτρια παντζάρια, μαγειρεμένα, κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι (165 γρ.) ρεβίθια, στραγγισμένα
1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Συνδυάστε τη μαγειρεμένη κινόα, τη φέτα, το παντζάρι και τα ρεβίθια σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Περιχύστε με
ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το ψιλοτριμμένο ξύσμα λεμονιού.
2. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε σε 4 πιάτα και σερβίρουμε αμέσως.