Σαλάτα με Κινόα και Παντζάρια

Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 395 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 38 | Πρωτεΐνη(g) 16

 

4 Μερίδες

2 φλιτζάνια (370 γρ.) μαγειρεμένη κινόα
200 γρ. τυρί φέτα χαμ. λιπ.  σε κύβους
2 μέτρια παντζάρια, μαγειρεμένα, κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι (165 γρ.) ρεβίθια, στραγγισμένα
1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ανακατεύουμε τη μαγειρεμένη κινόα, τη φέτα, το παντζάρι και τα ρεβίθια σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ.

Περιχύνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το ψιλοτριμμένο ξύσμα λεμονιού.

2. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.