Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 395 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 38 | Πρωτεΐνη(g) 16
4 Μερίδες
2 φλιτζάνια (370 γρ.) μαγειρεμένη κινόα
200 γρ. τυρί φέτα χαμ. λιπ. σε κύβους
2 μέτρια παντζάρια, μαγειρεμένα, κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι (165 γρ.) ρεβίθια, στραγγισμένα
1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ανακατεύουμε τη μαγειρεμένη κινόα, τη φέτα, το παντζάρι και τα ρεβίθια σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ.
Περιχύνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το ψιλοτριμμένο ξύσμα λεμονιού.
2. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.