Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 144 | Λίπη(g) 2 | Υδατάνθρακες(g) 28 | Πρωτεΐνη(g) 8
4 Μερίδες
400γρ/1 κονσέρβα μαύρα
φασόλια, ξεπλυμένα, στραγγισμένα
200γρ. κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι,
ξεπλυμένη, στραγγισμένη
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
150 γρ. ζεστή σάλτσα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ξεπλύνετε τα φασόλια και το καλαμπόκι κάτω από κρύο νερό και στραγγίστε καλά. Κόψτε την πιπεριά σε μικρές λωρίδες. Χοντροκόψτε τον κόλιανδρο.
2. Ανακατέψτε τα φασόλια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και τον κόλιανδρο με την σάλσα σε ένα μεσαίο μπολ.
Αυτή η σαλάτα μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως 3 ημέρες.