Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 144 | Λίπη(g) 2 | Υδατάνθρακες(g) 28 | Πρωτεΐνη(g) 8
4 Μερίδες
1 x 14 oz. (400g) κουτί μαύρα
φασόλια, ξεπλυμένα, στραγγισμένα
1 x 7 oz. (200g) κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι,
ξεπλυμένος, στραγγισμένος
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
5 ουγκιές. (150 γρ.) ζεστή σάλτσα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ξεπλύνετε τα μαύρα φασόλια και το καλαμπόκι κάτω από κρύο νερό, ξεπλύνετε καλά και στραγγίστε καλά. Κόψτε την πιπεριά σε μικρές λωρίδες. Χοντροκόψτε τον κόλιανδρο.
2. Ανακατέψτε τα φασόλια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και τον κόλιανδρο με την σάλσα σε ένα μεσαίο μπολ. Αυτή η σαλάτα μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως 3 ημέρες.