Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 501 | Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 67 | Πρωτεΐνη(g) 19
4 Μερίδες
11 ουγκιές. (320 g) ολικής αλέσεως
ζυμαρικά
13 oz. (360 γρ.) ψητές πιπεριές,
στραγγισμένες, κομμένες σε φέτες
6 κ.σ. πέστο βασιλικού
1 μπαλίτσα μοτσαρέλα, ψιλοκομμένη
(125 γρ.)
4 ουγκιές. (120g) αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία. Μόλις ψηθούν, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο τρεχούμενο νερό μέχρι να κρυώσουν.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα υπόλοιπα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως. Εναλλακτικά, τοποθετήστε σε ένα σφραγισμένο δοχείο και στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες.