Ετοιμασία 15 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 315 | Λίπη(g) 10 | Υδατάνθρακες(g) 37 | Πρωτεΐνη(g) 19
4 Μερίδες
4 φλιτζάνια (600 g) τυρί κότατζ
1 ½ φλιτζάνι (225 g) κατεψυγμένα
φράουλες, αποψυγμένες
4 κ.σ. σιρόπι από σφένδαμο
½ φλιτζάνι granola
1 φλιτζάνι (150 g) ανάμεικτα μούρα
Οδηγίες Παρασκευής
1. Τοποθετήστε το τυρί κότατζ, τις φράουλες και το σιρόπι σφενδάμου σε επεξεργαστή τροφίμων ή μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
2. Μοιράζουμε σε 4 μπολ σερβιρίσματος, ρίχνουμε από πάνω granola και φρέσκα μούρα, για σερβίρισμα.