Ετοιμασία 15 λεπτά | Μαγείρεμα 0 λεπτά | Kcal 179 | Λίπη(g) 11 | Υδατάνθρακες(g) 8 | Πρωτεΐνη(g) 14
4 Μερίδες
1 αγγουράκι
7 ουγκιές. (200 γρ.) καπνιστός σολομός
1 αβοκάντο
½ φλιτζάνι (110 g) τυρί κότατζ
1 κουτ. αποξηραμένος άνηθος
αλατοπίπερο
2 κ.σ. μηλόξυδο
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ξεφλουδίστε το αγγούρι κατά μήκος σε κορδέλες. Τοποθετήστε σε μπολ και περιχύνουμε με 2 κουταλιές της σούπας μηλίτη μήλου ξύδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να ενωθούν.
2. Μοιράζουμε τον σολομό, τη σάρκα του αβοκάντο και το τυρί κότατζ ανάμεσα σε πιάτα. Τοποθετήστε το αγγούρι που προετοιμάστηκε νωρίτερα στο πλάι και περιχύστε την πιατέλα με λίγο από τους χυμούς του αγγουριού.
3. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Σερβίρετε αμέσως.