Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 20 λεπτά | Kcal 409 | Λίπη(g) 25 | Υδατάνθρακες(g) 10 | Πρωτεΐνη(g) 36
2 Μερίδες
1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 φιλέτα σολομού 170 γρ.
καθένα
άνηθο
1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180°C.
2. Ετοιμάζουμε 2 κομμάτια χαρτί ψησίματος. Κάθε κομμάτι θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να δημιουργείται ένα δέμα για να χωράει ο σολομός και τα λαχανικά μέσα μόλις διπλωθούν.
3. Τοποθετούμε μια στρώση από 8 φέτες κολοκυθιού σε κάθε κομμάτι χαρτί. Καλύπτουμε τα κολοκυθάκια με το κρεμμύδι σε φέτες. Ψιλοβρέχουμε κάθε μερίδα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
4. Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα κομμάτι σολομού πάνω από τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.
5. Περιχύνουμε με τον άνηθο και σκεπάζουμε με μια στρώση λεμονιού σε φέτες.
6. Κλείνουμε καλά το λαδόκολλα διπλώνοντας τις άκρες το ένα πάνω στο άλλο ώστε να σχηματιστεί ένα δέμα.
7. Ψήνουμε για 18-20 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Τοποθετούμε ολόκληρο το πακέτο σε κάθε πιάτο, σκίζουμε τη λαδόκολλα να ανοίξει και σερβίρουμε αμέσως.