Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 407 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 21 | Πρωτεΐνη(g) 38
4 Μερίδες
2 καλαμπόκια, ψημένα
350 γρ. ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
60 γρ. κόλιανδρο, φύλλα
4 φιλέτα σολομού (170 γρ. έκαστο)
2 κ.σ. Καρύκευμα Cajun
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 220°C. Ανακατεύουμε το Cajun, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και τρίβουμε παντού πάνω στον σολομό. Τοποθετούμε τον σολομό σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε στο φούρνο για 12-15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί.
2. Χρησιμοποιούμε ένα μικρό μαχαίρι για να κόψουμε τα πλαινά του καλαμποκιού. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο και αναδεύουμε.
3. Τοποθετούμε με τον σολομό και σερβίρουμε αμέσως.