Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 407 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 21 | Πρωτεΐνη(g) 38
4 Μερίδες
2 στάχυα καλαμποκιού, ψημένα
10,5 oz. (350 g) ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
1 φλιτζάνι (60 γρ.) κόλιανδρο, φύλλα
4 φιλέτα σολομού (6 oz./170 γρ.)
2 κ.σ. Καρύκευμα Cajun
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 425°F (220°C). Ανακατεύουμε το Cajun, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και τρίβουμε παντού πάνω στον σολομό. Τοποθετήστε τον σολομό σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε στο φούρνο για 12-15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί.
2. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μαχαίρι για να κόψετε στα πλαινά του καλαμποκιού και αφαιρέσετε τους πυρήνες. Τοποθετήσετε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο και ανακατέψτε.
3. Για να σερβίρετε, μοιράστε τη σάλτσα σε 4 πιάτα σερβιρίσματος. Περιχύνουμε με τον σολομό και σερβίρουμε αμέσως.