Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 407 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 21 | Πρωτεΐνη(g) 38

 

 

4 Μερίδες

2 στάχυα καλαμποκιού, ψημένα
10,5 oz. (350 g) ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
1 φλιτζάνι (60 γρ.) κόλιανδρο, φύλλα
4 φιλέτα σολομού (6 oz./170 γρ.)
2 κ.σ. Καρύκευμα Cajun
2 κ.σ. ελαιόλαδο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 425°F (220°C). Ανακατεύουμε το Cajun, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και τρίβουμε παντού πάνω στον σολομό. Τοποθετήστε τον σολομό σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε στο φούρνο για 12-15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί.

2. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μαχαίρι για να κόψετε στα πλαινά του καλαμποκιού και αφαιρέσετε τους πυρήνες. Τοποθετήσετε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο και ανακατέψτε.

3. Για να σερβίρετε, μοιράστε τη σάλτσα σε 4 πιάτα σερβιρίσματος. Περιχύνουμε με τον σολομό και σερβίρουμε αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.