Σολομός Cajun με καλαμπόκι

Ετοιμασία 10 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 407 | Λίπη(g) 21 | Υδατάνθρακες(g) 21 | Πρωτεΐνη(g) 38

 

 

4 Μερίδες

2  καλαμπόκια, ψημένα
350 γρ. ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
60 γρ. κόλιανδρο, φύλλα
4 φιλέτα σολομού (170 γρ. έκαστο)
2 κ.σ. Καρύκευμα Cajun
2 κ.σ. ελαιόλαδο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 220°C. Ανακατεύουμε το Cajun, καρυκεύουμε με το ελαιόλαδο και τρίβουμε παντού πάνω στον σολομό. Τοποθετούμε τον σολομό σε ένα ταψί ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε στο φούρνο για 12-15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί.

2. Χρησιμοποιούμε ένα μικρό μαχαίρι για να κόψουμε τα πλαινά του καλαμποκιού. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο και αναδεύουμε.

3. Τοποθετούμε με τον σολομό και σερβίρουμε αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.