Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 15 λεπτά | Kcal 298 | Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 20 | Πρωτεΐνη(g) 17

 

4 Μερίδες

1 φλιτζάνι (225 g) τυρί κότατζ
1 φλιτζάνι (80 g) βρώμη
5 αυγά
2 κουτ. κανέλα
1 κ.γ. σιρόπι από σφένδαμο
2 κ.σ. λάδι καρύδας

 

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Ζεσταίνουμε το ¼ του λαδιού καρύδας σε ένα μεγάλο τηγάνι χαμηλή προς μέτρια φωτιά, ρίξτε περίπου ¼ φλιτζάνι ζύμη ανά τηγανίτα, και επαναλάβετε μέχρι να γεμίσει το τηγάνι.

3. Μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε να σχηματίζονται φυσαλίδες πάνω στην επιφάνεια, περίπου 1-2 λεπτά. Επειτα, αναποδογυρίστε και μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό ή μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές.

4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη. Γεμίστε τις τηγανίτες με τα αγαπημένα σας toppings (δείτε τις προτάσεις σερβιρίσματος παρακάτω).

 

Serving suggestion:
• Φρούτα: μπανάνα, φράουλες, σμέουρα, αχλάδι, σύκα, κεράσια, ανανάς, καρπούζι
• Ξηροί καρποί: αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια
• Γλυκαντικά: ζάχαρη άχνη, σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.