Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 25 λεπτά | Kcal 33 | Λίπη(g) 1 | Υδατάνθρακες(g) 6 | Πρωτεΐνη(g) 1

 

 

10 Μερίδες

4 μέτρια καρότα, τριμμένα
1 μικρό αυγό
4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κουτ. αλεσμένο κύμινο
αλάτι πιπέρι

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C και ετοιμάζουμε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Παίρνουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από το κουρκούτι και το τοποθετούμε στο ταψί, ισιώνουμε ελαφρά με το χέρι για να σχηματίσουμε μια στρογγυλή τηγανιά.

3. Ψήνουμε τις τηγανίτες για 12 λεπτά και μετά τις αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 12 λεπτά από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσουν.

4. Σερβίρουμε ζεστές ή κρύες. Αυτές οι τηγανητές μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο για έως και 2-3 ημέρες.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.