Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 371| Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 15 | Πρωτεΐνη(g) 41
2 Μερίδες
1 κ.γ. white miso
2 φιλέτα τόνου – 140 γρ.
4 κ.σ. σουσάμι
ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα
και σε φέτες
200 γρ. πράσινα φασόλια,
κατά το ήμισυ
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Οδηγίες Παρασκευής
1. Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
2. Τρίβουμε τα φιλέτα τόνου με πάστα miso και πασπαλίστε με σουσάμι από κάθε πλευρά. Μαγειρεύουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι για 1 ½ λεπτό από κάθε πλευρά και μετά αφήστε τις στην άκρη να ξεκουραστούν.
3. Στο ίδιο τηγάνι βράζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα πράσινα φασόλια για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και μετά μοιράζουμε σε δύο πιάτα σερβιρίσματος.
4. Κόβουμε τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά. Σερβίρουμε αμέσως.