Ετοιμασία 5 λεπτά | Μαγείρεμα 10 λεπτά | Kcal 371| Λίπη(g) 17 | Υδατάνθρακες(g) 15 | Πρωτεΐνη(g) 41

 

2 Μερίδες

1 κ.γ. λευκό miso
2 μπριζόλες τόνου (5 oz. /140 γρ
καθε)
4 κ.σ. σουσάμι
ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα
και σε φέτες
7 ουγκιές. (200 γρ.) πράσινα φασόλια,
κατά το ήμισυ
1 κ.γ. ελαιόλαδο

 

Οδηγίες Παρασκευής

1. Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2. Τρίψτε τις μπριζόλες τόνου με πάστα miso και πασπαλίστε με σουσάμι από κάθε πλευρά. Μαγειρέψτε τις μπριζόλες στο τηγάνι για 1 ½ λεπτό από κάθε πλευρά και μετά αφήστε τις στην άκρη να ξεκουραστούν.

3. Στο ίδιο τηγάνι βράζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα πράσινα φασόλια για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και μετά μοιράζουμε σε δύο πιάτα σερβιρίσματος.

4. Κόβουμε τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά. Σερβίρετε αμέσως.

Θα ήθελες να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες συνταγές και τα άρθρα μου απευθείας στο email σου; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μου!

Με την εγγραφή σου στο newsletter μου, συμφωνείς με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σου Social Media!

Κάνε μια νέα αρχή

Επικοινώνησε μαζί μου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Εναλλακτικά, κάλεσε με στο τηλέφωνο 6943062932 (07:00 – 19:00) ή πολύ απλά μπορείς να μου στείλεις μήνυμα σε whats app και viber.